15.-18.6.2020. – Video konferencija “The Role of Cultural Heritage in Socio-Economic Development and Preservation of Democratic Values – HERItage”

Video konferenciju “The Role of Cultural Heritage in Socio-Economic Development and Preservation of Democratic Values – HERItage” održat će se 5. do 18. lipnja 2020. godine na platformi ZOOM u sklopu hrvatskoga predsjedanja Vijećem Europske unije.

Konferenciju, koja se u svojem izvornom obliku trebala održati od 11. – 13. ožujka 2020., organizira Sveučilište u Rijeci u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja u okviru predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU, a financira se sredstvima Europske unije iz programa “Obzor 2020”.

Zbog pandemije koronavirusa, izvorna trodnevna konferencija s više od 300 govornika održat će se u obliku četiri video sesije kroz četiri dana uz reducirani program, ali s mogućnošću uključivanja velikog broja sudionika. 

Detaljnije informacije o video konferenciji, uključujući i program, možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici.

Za sudjelovanje na konferenciji, potrebno je registrirati se na poveznici, najkasnije do 7. lipnja 2020. godine. Molimo Vas da ovaj poziv proslijedite svima za koje mislite da bi mogli biti zainteresirani.

Za sva pitanja slobodno se obratite tajništvu konferencije putem e-adrese heritage@uniri.hr.