Skupovi podataka kojima je moguće pristupiti anonimizirani su u najvećoj mogućoj mjeri. To znači da, prema procjeni istraživača koji su podatke prikupili, nije moguće otkriti identitet pojedinca čiji su podaci prikupljeni. Razinu pristupa podacima određuju istraživači koji pohranjuju podatke.

Razine pristupa

A. Slobodno dostupni podaci (otvoreni pristup)

Korisnicima se dozvoljava korištenje skupa podataka sukladno uvjetima licence Creative Commons Autorstvo 4.0 Međunarodna (CC BY 4.0).
Bilo tko može preuzeti podatke, bez potrebe za registracijom. Prilikom preuzimanja podataka korisnik treba potvrditi da je upoznat s uvjetima licence CC BY 4.0 te da će poštovati opće uvjete korištenja.

B. Podaci dostupni samo u znanstvene svrhe

Korisnicima se dozvoljava korištenje istraživačkih podataka samo u znanstvene svrhe, što uključuje i korištenje podataka za izradu doktorskih disertacija, poslijediplomskih specijalističkih radova i diplomskih radova na razini diplomskih studija. Nije dozvoljeno korištenje u svrhu nastave, niti za završne radove na razini preddiplomskog studija. Nije dozvoljeno distribuirati ovaj skup podataka ili njegove podskupove bilo u izvornom ili izmijenjenom obliku.
Podatke mogu preuzeti samo registrirani korisnici koji su se obavezali da će podatke koristiti samo za dozvoljene svrhe te da će poštovati opće uvjete korištenja.