Trenutno pregledavate Poziv za istraživačke posjete partnerskim institucijama

Projekt COORDINATE, u kojem sudjeluje i CROSSDA u partnerstvu s konzorcijem CESSDA ERIC, objavio je poziv za istraživačke posjete partnerskim institucijama. Poziv je prvenstveno namijenjen znanstvenicama i znanstvenicima, doktorandicama i doktorandima te postdoktorandicama i postdoktorandima koji se bave istraživanjima djece i mladih.

Istraživačice i istraživači imat će prilike provesti od jednog do tri tjedna radeći s podacima na jednoj od osam partnerskih institucija (popis institucija je dostupan na poveznici na kraju objave). Posjetiteljima će biti omogućen pristup podacima, prilika za provođenje vlastitih istraživanja i analiza te stručna podrška tijekom boravka. Moguće je dobiti refundaciju troškova putovanja, smještaja i boravka u iznosu do 1250€ po tjednu. Prijave se otvaraju 25. siječnja 2022., a zatvaraju 25. veljače 2022.

Kako bi pružili više informacija o partnerskim institucijama i dostupnim resursima, organizirat će se dva webinara (26.1.2022. i 2.2.2022. u 14 sati). Dodatne informacije možete pronaći na poveznici: 

https://www.coordinate-network.eu/transnational-visits